Gatwick Express

4.5 (2707)

Hopp rett på Gatwick Express og nyt den enkleste og raskeste måten å komme seg til sentrum av London på. Bestill en enveis- eller tur-returbillett mellom Gatwick flyplass og Victoria Station. En tur som tar cirka 35 minutter. Velger du også returbillett er den gyldig i 28 dager!

Høydepunkter

- Reis raskt og enkelt fra Gatwick flyplass
- Ankom Victoria Station etter bare 35 minutter
- Spar tid med forhåndsbestilte billetter - hopp rett på toget
- Få en fleksibel returbillett - gyldig i 28 dager
- Unngå køer til billettmaskinene på stasjonen
- Ta med barn fra 4 år og under gratis
 

Hva kan jeg forvente?

Noen ganger kan køen til billettmaskinene på stasjonene strekke seg over nesten hele plattformen. Med forhåndsbestilte billetter til Gatwick Express unngår du å stå i disse lange køene.

I stedet kan du slappe av i en god halvtime etter flyturen, uten å bekymre deg for transport til London sentrum. Reisen blir enkel - du bare hopper på toget. Sett deg ned og ta en velfortjent pause.

Reisen til Victoria Station tar bare 35 minutter. Herfra kan du enkelt ta t-banen eller en buss til destinasjonen din, for eksempel Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square eller Paddington Station.
 

Hvordan fungerer det?

Rett etter at bestillingen er fullført, mottar du en billett på e-post. Skriv ut billetten og ta den med deg til London.

Hvordan bestiller jeg billetter til Gatwick Express?
Når du bestiller, velg datoen du vil bruke togbillettene. Hvis du bestiller returbilletter, må hjemreisen tilbake til Gatwick flyplass brukes innen 28 dager fra den datoen du valgte.
 

Viktig informasjon

- Merk: vedlikeholdsarbeid foregår på alle linjer fra Gatwick til London, og det kan hende det ikke er noen Gatwick Express-avgang visse dager. Dessuten kan det være redusert eller ingen Gatwick Express-avganger på helligdager. Sørg for å sjekke avganger før du booker, da det ikke gies refusjon for togbilletter.
- Hvis du allerede har kjøpt en billett til en dato uten avgang, vil du kunne bruke billettene dine på Southern- eller Thameslink-linjene. Vennligst sjekk avganger og stasjoner før reisen.
 

Billettkategorier

Voksen (16+)
Ungdom (5-15)
Barn (0-4): Gratis

Maks 4 barn kan reise gratis med hver voksen.

Bestill
Fra kr 245

tor, 13 mai 2021

"We're Good To Go" - sertifisert opplevelser "We're Good To Go" - sertifisert opplevelser
"We’re Good To Go" er den offisielle britiske betegnelsen for å signalisere at en turistattraksjon/ virksomhet har jobbet hardt for å følge myndighetenes og bransjens COVID-19-retningslinjer, for opprettholdelse av b.la hygiene og sosial distansering.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp kø

Hva er inkludert i prisen?

- Transport fra Gatwick flyplass til Victoria stasjon.
- Ingen henting eller innbytte nødvendig.
- Gratis transport for barn på 4 år og yngre.
- Hvis valgt: Returbillett gyldig i 28 dager.

Veibeskrivelse

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine