Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

Pris fra 171 kr

Hopp på Gatwick Thameslink-toget og reis inn til sentrale London raskt og enkelt. Du kan få en retur- eller enveisbillett mellom Gatwick lufthavn og noen av de sentrale stasjonene i London med Thameslink.

Høydepunkter:
- Få e-billetten sendt direkte til innboksen din 
- Slipp køen til billettautomaten på stasjonen
- Billettene kan brukes på en gitt dag i løpet av en måned
- Barn under 5 år reiser gratis

Ta Gatwick Thameslink til London
Reisen til London Blackfriars tar omtrent 35 minutter, og det tar rundt en time å nå London St. Pancras.

Fra Blackfriars, Farringdon og St Pancras kan du enkelt ta t-banen eller ta en drosje til sluttdestinasjonen din - for eksempel Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater eller Paddington.

Hvordan bestiller jeg billetter til Gatwick Thameslink?
Hvis du bestiller returbilletter, skal hjemreisen tilbake til Gatwick lufthavn brukes innen 30 dager fra den utgående datoen til London.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen din er fullført mottar du en bekreftelse via e-post. 

Er det barnebilletter til Gatwick Thameslink?
Ja, du kan kjøpe barnebilletter til Gatwick Thameslink. Barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 5-15 år. Barn under 5 år reiser gratis i følge med en betalende voksen (Max. 4 barn kan reise gratis per voksen).

Viktig informasjon:
- Vennligst merk: Du må fylle ut første reisedato på billetten vi sender deg. F.eks Hvis du reiser fra Gatwick Airport 15. juni 2019, må du skrive "15 juni 2019" på billetten din.
- Det er ditt ansvar å sjekke togrutene før reisen, spesielt togtider til og fra flyplassen for fly som ankommer eller forlater veldig tidlig på morgenen eller sent på kvelden, eller i tilfelle det er begrenset tjeneste på grunn av vedlikeholdsarbeid, osv.
- Vi refunderer ikke (hverken delvis eller i sin helhet) billetter som ikke kan brukes hvis rutetabellen ikke passer inn i din planlagte ankomst- eller avgangstid. Hvis togene er avlyst grunnet vedlikehold vil de alltid erstattes av buss. 
- En billett til Gatwick flyplass med tog (Thameslink) er ikke gyldig på Gatwick Express.
- Hvis du vil kan du bestille billetter til Gatwick Express HER.
- På helligdager går ikke Gatwick Thameslink like ofte som normalt, og den 25-26 desember går ikke Gatwick Thameslink i det hele tatt.

Vedlikeholdsarbeid inntil januar 2019:
Omfattende vedlikeholds- og linjearbeid er planlagt fra nå og frem til tidligst januar 2019. Avreise-suspensjoner og reduksjon av tjenester i timen kan forekomme - for det meste på nattestid og en gang i helgene. Dersom en tjeneste ikke er i drift i lengre perioder, vil den erstattes av buss. Vennligst beregn ekstra tid på vei til flyplassen.
Personalet er tilgjengelig på stasjonene for å hjelpe deg, så kan du spørre dem hvis du har noen spørsmål.

Fantastisk 5.0

5.0 1 kunder
Alt funka veldig bra.

Dette gikk smertefritt :-)

Trine beate
ONS, 05 FEB 2020
5.0

Info

Gatwick Airport Train
Klikk på "kart" under for å se et kart over Londons undergrunn.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart

Norsk
FlyplassTransfer.no


Til handlekurv