Stansted Express

Stansted Express

Pris fra 242 kr

Har du lyst til å komme deg inn til London by fra Stansted lufthavn raskt og enkelt? Forhåndsbestill billettene dine til Stansted-ekspressen og hopp rett på toget som går mellom flyplassen og Liverpool Street Station!

Høydepunkter:
- Reis inn til London by raskt og enkelt med Stansted-ekspressen
- Reisetiden er på kun 45 minutter
- Barn under 5 år reiser gratis

Hvordan virker det?
Når du bestiller billetter velger du datoen du skal bruke billettene på som "Gyldig fra"-dato. Hvis du bestiller returbilletter, skal returreisen tilbake til London Stansted lufthavn være innen 28 dager fra datoen du har valgt. 

Enkeltbilletter er gyldige i begge retninger, enten til eller fra Stansted Airport.

Hvordan får jeg billettene mine?
Når bestillingen er fullført mottar du e-billettene dine via e-post. Skriv ut billettene og ta dem med til London. 

Hvor lang tid tar togturen?
Togturen mellom London Stanstedlufthavn og Liverpool Street Station tar 45 minutter. 

Er det barnebilletter?
Ja, du kan kjøpe barnebilletter til Stansted-ekspressen. Barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 5-15 år. Barn under 5 år reiser gratis i følge med en voksen (maks. 4 barn reiser gratis per voksen).

Viktig informasjon:
- På helligdager går ikke Stansted-ekspressen så ofte som den pleier, og 25. desember går den ikke i det hele tatt.
- Vennligst merk: Ingen tilbakebetaling er tilgjengelig hvis du reiser på datoer uten tjeneste. Alternativ transport (enten med buss eller tog der du også kan bruke din originale billett uten ekstra kostnader) er alltid tilbudt. Hvis du velger å ikke bruke alternativ transport, blir det ikke tilbudt tilbakebetaling eller kompensasjon.
- Vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å sjekke rutetidene før reisen din. Særlig togtidene til og fra flyplassen for fly som har ankomst eller avgang veldig tidlig om morgenen eller sent om kvelden, eller i tilfelle det er begrenset tjeneste på grunn av vedlikehold o.l.
- Vi er ikke i stand til å betale tilbake (enten delvis eller fullstendig) for billetter som ikke kan bli brukt hvis togtabellen ikke passer med dine planlagte flyankomster eller flyavganger. Hvis tog blir kansellert på grunn av vedlikeholdsarbeide eller lignende, vil alltid en erstatning i form av buss-tjeneste bli tilbudt.
- Hvis du har bestilt en flytur med Ryanair, har du kanskje en mulighet til å kjøpe billetter Stansted-ekspressen til reduserte priser direkte fra Ryanair. Vi er ikke i stand til å svare på spørsmål eller hjelpe deg videre hvis du velger å bestille billetter til Stansted-ekspressen gjennom Ryanair.

Info

Stansted Express
Klikk på "Kart" for å se et kart over Londons undergunn (Tube Map)

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart

Norsk
FlyplassTransfer.no


Til handlekurv